​Totalleverandør af støjdæmpning og ventilation

Når de andre springer fra hopper vi på.

Jalousi Riste

Jalousi Riste

Data

Jugo-Dan’s riste benyttes som afslutning af indtags- eller afkastkanaler på ventilations- og køleanlæg. Eller som afslutning på huller til naturlig ventilation.


Risten er udført af materialer, der gør den egnet for både indvendig og udvendig montering, idet risten er bygget op af en galvaniseret ramme, hvori der er monteret skråtstillet galvaniserede lameller. Bagkanten er forsynet med en kant, der danner vandstop og for til er der en vandnæse.

Konstruktionen er på bagsiden forsynet med et fin-masket fuglenet, så fugle i spurvestørrelse ikke kan komme igennem. Riste med lameller længere end 1 meter forsynes med forstærkningsribber, så lamellerne ikke kommer i svingninger.

Risten monteres i afpasset hul og danner en pæn afslutning på facaden. Se skitse.Ristene kan leveres i andre materialer og farver efter opgave.

​Få et godt tilbud! 

Kontakt os på enten telefon eller fax. Du kan også sende en mail.

Telefon: ​​+45 62 62 52 30

Fax: +45 62 62 32 58

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firmaoplysninger

​Jugo-Dan A/S​

Bødkervej 1-3, DK-5750 Ringe

CVR: 29807140

Kontaktoplysninger

+45 62 62 32 58​

Hvem er Jugo-Dan A/S

30 års erfaring som leverandør af industriventilation, støjdæmpning og beskæftiger 25 medarbejdere.

Læs mere her