​Totalleverandør af støjdæmpning og ventilation

Når de andre springer fra hopper vi på.

Specialcontainer til biogasanlæg og kraftvarmeværker

Skal du eller din virksomhed bruge en specialcontainer med sandwichpaneler, kan vi hjælpe jer. Hos Jugo-Dan A/S på Fyn har vi mere end 30 års erfaring inden for levering af specialcontainere til kraftvarmeværker, biogasanlæg og nødstrømsanlæg. Vi servicerer kunder fra Odense til København - så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Alle vores komponenter bliver fremstillet af erfarne fagfolk på vores eget værksted. Vi står desuden altid klar til at tilbyde både rådgivning og yderligere information om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på specialcontainer

Ønsker du at høre mere om vores specifikationer på en specialfremstillet containerløsning, eller har du nogle spørgsmål omkring vores containere? Så er du velkommen til at kontakte os.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 62 62 52 30, eller du kan skrive til vores e-mail jugo-dan@jugo-dan.dk for at aftale nærmere eller for at høre mere om dine muligheder for at få leveret en specialcontainer gennem os.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, der passer 100 % til dig og din virksomhed.

​Få et uforpligtende tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et godt tilbud! 

Kontakt os på enten telefon eller fax. Du kan også sende en mail.

Telefon: ​​+45 62 62 52 30

Fax: +45 62 62 32 58

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firmaoplysninger

​Jugo-Dan A/S​

Bødkervej 1-3, DK-5750 Ringe

CVR: 29807140

Kontaktoplysninger

+45 62 62 32 58​

Hvem er Jugo-Dan A/S

30 års erfaring som leverandør af industriventilation, støjdæmpning og beskæftiger 25 medarbejdere.

Læs mere her